Térkép betöltése...

Eladó házrész, Baja, Bajaszentistván

Baja, Bajaszentistván      Térkép
Házrész
Eladó
  • Alapterület
    86 m²
  • Telekterület
    50 m²
  • Szobák száma
    2 + 1 fél

Eladó házrész

Honlap
www.startlak.hu/7006738
Hirdetéskód
7006738
Irodai kód
17501252
Elhelyezkedés
Baja, Bajaszentistván
Kategória
Ház
Típus
Házrész
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Jó állapotú
Alapterület
86 m²
Telekterület
50 m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Építés éve
1950

Leírás

Bajaszentistvánon, 86 m2-es, 2+1 szobás, udvari tájolású házrész, 50 m2-es saját udvarkapcsolattal,- és melléképületekkel megvásárolható. A házrész saját 50 m2-es kertkapcsolattal rendelkezik.
 

Az épület vegyes falazatú, a fűtésről egy központi fűtésű,- szilárd tűzelésű kályha gondoskodik, lapradiátorok formájában. Az élettér igény esetén +1 szobával bővíthető a konyhai fal megnyitásával.

A ház folyamatosan karbantartott, a nyílászárók szinte kivétel nélkül hőszigetelt műanyagra cserélve. A tetőszerkezet egy része teljesen korszerűsítve (gerendázat, cserép stb.),- a másik része pala borítású (egészséges, nincs beázás). A külső homlokzat szigetelését és javítását elkezdték,- befejezése a következő tulajdonosra vár.
 

Az ingatlanhoz tartozik az udvarban további jó állapotú melléképület,- és tároló. A parkolás az utcán lehetséges. A házrész saját, 50 m2-es udvarkapcsolattal rendelkezik.
 

A lakóközösség rendezett,- az utcafronton egy másik család él. A felek egymás között használati megosztási szerződést kötöttek.
 

A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Tulajdonságok

összkomfortos
bútorozott
villany
víz
vízórás
gáz
csatorna
internet