Eladó ház Baja, Düllő 48 nm
Eladó ház Baja, Düllő 48 nm
Eladó ház Baja, Düllő 48 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7923710
Referenciaszám: M261802
Frissítve: 17 napja

Baja eladó családi ház 2 szobás: 2,8 millió Ft

2,8 millió Ft
58 334 Ft/m²
48 m²
Alapterület
710 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Baja külterületi részén eladásra kínálok egy 710 m2-es művelési ág alól kivett tanyát. A 710 m2-es telken található egy tégla építésű 48 m2-es alapterületű ház. Az ingatlanban található egy egybenyitott nappali-étkező-konyha, egy kamra, egy szoba, egy mosdó és a ház alatt egy pince. A tetőtér igény esetén beépíthető. A fűtés igény esetén többféleképpen kialakítható. A házba ki van építve az 1 fázisú áram mindenhova, de az áram jelenleg nincs rákötve a házra. Az udvarban található egy fúrt kút és van külön tároló rész is. Jelenleg kályhás fűtés van kialakítva. Az udvarban található egy betonozott medence is, ami 3m*1,7m-es. Az épület felújítandó, viszont egy kis ráfordítással tökéletes otthon varázsolható belőle. Keressen bizalommal, ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését! Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel is az Önök rendelkezésére állunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1988
Terasz:
11,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majorosné Varga Judit Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 576 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majorosné Varga Judit Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 576 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY