Eladó ház Baja, Pandúr sziget 180 nm
Eladó ház Baja, Pandúr sziget 180 nm
Eladó ház Baja, Pandúr sziget 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965879
Referenciaszám: M269466
Frissítve: 17 napja

Baja eladó családi ház 4 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
327 778 Ft/m²
180 m²
Alapterület
782 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Bács-Kiskun vm. Baja Pandúr-szigetén egy kétszintes, akár két generációnak megfelelő családi házat. Az ingatlan téglából épült, jelenlegi állapota 2013-ra fejeződött be. A ház áll a földszinten 2 szobába, wc + fürdő, közlekedő, előszoba és egy 30m2-es garázsból. Az emeleten kialakításra került, egy hatalmas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, gardrób, kádas fürdőszoba, külön wc-vel. Itt található egy nagy erkély, valamint egy udvarra néző óriási terasz. Az ingatlan rendezett, igényesen felújított, karbantartott. A fűtést és a melegvizet gáz kazán biztosítja, előbbit radiátoros hőleadókkal, plusz padlófűtés. Közművesített, kivéve a csatornarendszer, a szennyvíz egy 8m3-es emésztőbe ürül. A garázs kisebb autó parkolására alkalmas, de akár szoba is kialakítható belőle. Szobái tágasak, napfényesek, mindenhol hatalmas ablakok találhatóak. A szobákban, fürdőkben redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Az ingatlan plusz extrái, a 2 db hűtő-fűtő klíma, az udvari hatalmas terasz, valamint egy 8x4-es úszómedence! A kert rendezett, füvesített, kerítés mellett belátásgátlós tuja sor, két kapubejáró, az egyik szilárd burkolatú a ház előtt. Ajánlom azoknak, akik a város zajától szabadulnának egy családias, csendes környékre. Közelben a Sugovica szabad strand, Ökopark kilátó, Duna. A város biciklivel az új hídon pár percre, autóval is 5-10perc. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan keressen bizalommal! Pénzügyi kollégáim díjmentes hitelügyintézéssel, kedvező konstrukciókkal várják Önt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2013
Erkély:
8,5 m²
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY