Eladó ház Dunaegyháza 70 nm
Eladó ház Dunaegyháza 70 nm
Eladó ház Dunaegyháza 70 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7999196
Referenciaszám: HZ043003
Frissítve: 19 napja

Dunaegyháza eladó családi ház 1 szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
185 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
533 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 729 Ft
Második évtől
51 489 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Dunaegyházán egy 68 nm-es saroktelki családi házat.A telek területe 533 nm.Az ingatlan folyamatos korszerűsítése esett át, a munkálatok még folyamatban vannak, a villany vezetékek, valamint víz vezetékek cseréje megtörtént.A falazata vegyes (vályog+tégla), cserép fedésű tetővel, ami korszerűsítést igényel, a szoba alatt tégla, a többi helység alatt beton alap van.Az ingatlanban 1 szoba, konyha+étkező, előszoba, közlekedő és külön fürdőszoba és wc.A szoba laminált padlóval, a fürdőszoba, wc, és konyha járólappal burkolt, a többi helység burkolása folyamatban van.Nyílászárók korszerűsítése is megtörtént.Az otthon melegéről kandalló, valamint a szobában elhelyezett elektromos panel, melegvíz ellátásról villany bojler gondoskodik.Csatorna és gáz kivételével minden közművel rendelkezik, szennyvíz elvezetését egy 10 m3-es emésztőgödör biztosítja.Gépjármű parkolására udvari beálló áll rendelkezésre.Buszmegálló kb 400m-re található. Orvosi rendelő, óvoda, iskola, hivatal, boltok 500m-en belül megtalálhatóak.A kertben vezetékes kerti csap biztosítja a locsolást.Az ingatlanhoz tartozik még 5 db tároló amik 7 nm, 2.3 nm, 3,2 nm, 3,3 nm, 6,6 nm-es.Első körben készpénzes vásárlókat várunk.Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1950
Erkély:
7,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY