Eladó ház Ipolyvece 90 nm
Eladó ház Ipolyvece 90 nm
Eladó ház Ipolyvece 90 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8080812
Referenciaszám: 13156_bhv
Frissítve: 17 napja

Ipolyvece eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
166 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
906 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ipolyvece központi részén családi ház eladó! Az 1950-es években épült 90 m2-es ház vegyes falazatú a hozzá épített rész építőanyaga tégla. A közművek közül víz, villany, csatorna van a házban. A gáz az utcában található. A fűtésről egy jó minőségű cserépkályha gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető, radiátor hőleadókkal. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A házban 2 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba WC-vel , kamra, előszoba és folyosó található. Az előző tulajdonosok az elmúlt évek alatt a belső felújítás nagy részét már elvégezték. A régi házhoz egy konyha és közlekedő részt építettek. A belső burkolatok járólapra és laminált parkettára lettek cserélve, a falak gipszkarton borítást kaptak. 1999-ben az épület tetőszerkezetét kijavították, átlécezték. A ház statikai állapotát betonozással és vas zártszelvényekkel megerősítették. A külső felújítással tökéletes otthona lehet egy családnak. A 906 m2-es saroktelken egy utcafronti 20 m2-es nyárikonyha található, mely garázzsá is alakítható. A ház előre egyeztetett időpontban megtekinthető. A faluban élelmiszerüzlet, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás kb.500 m-re, a buszmegálló 100 m-re van. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található. Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Értékbecslés - Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY