Eladó ház Kecskemét 80 nm
Eladó ház Kecskemét 80 nm
Eladó ház Kecskemét 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7833849
Referenciaszám: H472710
Frissítve: 18 napja

Kecskemét eladó családi ház 2 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
486 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1245 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 898 Ft
Második évtől
154 072 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Otthonkereső! Amennyiben egy CSALÁDBARÁT, KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ otthonra vágyik Kecskemét festői részén, a nyugalom szigetén Vacsihegyben, akkor NE KERESSEN TOVÁBB! ELADÓ egy 80m2 nagyságú, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ családi ház, 15cm szigeteléssel, azzal a MEGBÍZHATÓSÁGGAL és IDŐTÁLLÓSÁGGAL, amit csak a tégla építkezés garantálhat. Az ingatlan KÉT NAGY MÉRETŰ SZOBÁVAL rendelkezik, ahol a család minden tagja megnyugvást és kényelmet talál. A fürdőszoba és a WC KÜLÖN HELYISÉGBEN található, a klímával pedig Ön irányíthatja az otthona hőfokát, így biztosítva az ÉV MINDEN SZAKÁBAN a komfortot. A ház 1245m2-es, KÜLÖN hrsz-on lévő SAROKTELEKEN helyezkedik el, ahol a kert rajongói, hobbi kertészek és gyereknevelő szülők egyaránt kedvükre tölthetik szabadidejüket. Az ingatlanhoz TARTOZIK egy garázs és FEDDETT KOCSIBEÁLLÓ is, ahol biztonságban tudhatja járművét bármilyen időjárási viszonyok mellett. MELLÉKÉPÜLETEK jól jönnek a tárolás szempontjából; lehet az kerti szerszám, kerékpár vagy éppen a nyári kerti partyhoz szükséges eszközök tárolása. Az ingatlan TEHERMENTES, HITELEZHETŐ! Amennyiben FELKELTETTEM az érdeklődését, ne habozzon, hívjon! Ez az értékálló beruházás Önre vár! Ne hagyja ki ezt a RITKÁN ADÓDÓ LEHETŐSÉGET! Lépjen be saját új otthonába!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY