Eladó ház Szekszárd 104 nm
Eladó ház Szekszárd 104 nm
Eladó ház Szekszárd 104 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7689441
Referenciaszám: 9373
Feltöltve: 18 napja

Szekszárd eladó családi ház 2+2 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
528 846 Ft/m²
104 m²
Alapterület
104 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szekszárd belvárosában központhoz közeli, kiváló adottságokkal rendelkező, 3 szintes sorházi lakás eladó. Elhelyzekedés: szélső lakás! 104 m2 Szobák: 2+2 félszoba (tágas, világos nappali-étkező és három világos, első emeleti szoba) minden szobában szép állapotú parketta, nagy teraszajtós ablakok 2 fürdőszoba konyha garázs, kocsibeálló kertkapcsolat 4 terasz számos tárolóhelyiség, vizesblokk, WC a földszinten pince gázkazán és radiátorok biztosítják a fűtést klíma riasztó A lakás a lakótömb szélén helyezkedik el, így nem csak a ház mögött, hanem mellette is van saját udvara, amit akár gépjármű beállónak is könnyen át lehet alakítani és sokkal csendesebb, mint egy középső lakás! Az alsó szinten található egy garázs, számos tárolóhelyiség, vizesblokk és egy száraz pince is. Jelen állapotában a garázsba 1 autó tud beállni, de hátsó falának kivételével akár 2 autó is kényelmesen elférhet benne. A parkolás a garázs előtt is megoldott.Ezen a szinten régen orvosi rendelő üzemelt, átalakításával továbbra is lehet itt vállalkozást működtetni, anélkül, hogy az ügyfelek a lakásba lépnének. Az első szinten található egy tágas étkező-nappali, konyha és egy új fürdőszoba. Kertkapcsolatos: lépcső nélküli kijárást biztosít a hátsókertbe. A második szinten 3 db különálló szoba és egy fürdőszoba található. Ez nem padlástér, a szobák teljesértékűek, és a három közül, csak egy szoba helyezkedik el a szomszéddal közös fal mellett. A földszinti részen is figyeltek arra, hogy a lépcsőház és a konyha kerüljön a közös falra, így a lakás szobái sokkal csendesebbek, mint egy középső elhelyezkedésű sorházi lakás esetén. Az épületnek van padlástere is, de ez nem került beépítésre. A nyílászárók eredetiek, műanyag redőnnyel és zsalugáterrel felszereltek. A tető szigetelt, jó állapotú. A homlokzat eredeti, jó állapotú. Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető. További információkért hívjon bizalommal! Rugalmasan, akár napközben is megtekinthető előzetes egyeztetés után. Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wágner Éva Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 30 093 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wágner Éva Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 30 093 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY