Eladó lakás Pécs, Tiborc utca 58 nm
Eladó lakás Pécs, Tiborc utca 58 nm
Eladó lakás Pécs, Tiborc utca 58 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7942182
Feltöltve: 3 hónapja

Pécs eladó téglalakás 3 szobás: 68,36 millió Ft

68,36 millió Ft
1 178 630 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 198 400 Ft
Második évtől
270 757 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fenntartható, energia hatékony, modern, új építésű lakások már elérhetőek a Green Corner Lakóparkban! Pécs, Egyetemvárosának a központjában, a Tiborc utcában kerül felépítésre, a 2 szintes, liftes lakópark, mely környezettudatos megoldásokkal, és optimális lakáskialakításokkal kínál energia hatékony otthonokat. A Green Corner megálmodásakor fontos szempont volt, a megfelelő, energetikailag korszerű kivitelezésű, műszaki megoldásokon kívül, a jól megválasztott lokáció, hiszen egyedülálló, befektetési ajánlatot kínál a leendő vásárlóknak. A projektben megvásárolható ingatlanok a már jól ismert bérleti garancia szolgáltatásokkal is elérhetők. Ami ebben az esetben, 3 éven át, fix 7 %-os hozamot kínál. Ez a lehetőség, havonta, jól kalkulálható, fix, passzív jövedelmet jelent a tulajdonosoknak. A befektetési ingatlanok, garantált hozammal, csak limitált számban elérhetőek! A lakóparkban alapvetően 2 típusú lakás kerül kialakításra, melyek a következők: 45 nm alapterületű lakás (előtér, 1 hálószoba, világos, amerikai konyha-nappali, fürdőszoba-mellékhelyiséggel. A lakások mindegyikéhez, saját terasz tartozik, mely a nappaliból közelíthető meg.) 58 nm alapterületű lakás (előtér, 2 hálószoba, világos, amerikai konyha-nappali, minden hálóhoz önálló fürdőszoba és külön mellékhelyiség tartozik. A lakások mindegyikéhez saját, nagyméretű, akár panorámás terasz is tartozik.) A parkolóhelyek a földszint északi szárnyán kerülnek kialakításra, teremgarázsként, illetve udvari beálló helyek is elérhetők. A tetőtérben tároló helyek vásárolhatók. További fontos tudnivalók az ingatlanok műszaki tartalmával kapcsolatban: AA energia besorolás porotherm 30 N+F tégla hő-hang-víz szigetelés 3 rétegű üvegezésű, műanyag nyílászárók személygépjárművek elektromos töltése kaputelefon és beléptetés biztonságtechnika telefon és internet a lakások fűtés-hűtés ellátását és a hálózati meleg vizet korszerű, energiahatékony lakásonként egyedileg szerelt hőszivattyú biztosítja (padlófűtés) parkosítás, kert kialakítása (díszfűmagos gyepszőnyeg) További kérdése esetén, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
étkező
terasz
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
hőszigetelt
lift
riasztó
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mrázik-Ördög Klaudetta Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 651 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mrázik-Ördög Klaudetta Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 651 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY